Τρόποι Αποστολής

Εντός της πόλης των Χανίων

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων ύψους 50 € και άνω η αποστολή των προϊόντων είναι Δωρεάν.

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων κάτω των 50 €  η χρέωση διαμορφώνεται στα 1,88 € μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 0,60 € .

 

Εντός Κρήτης

Για αποστολή των προϊόντων εντός της Κρήτης η χρέωση διαμορφώνεται στα 2 € μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 0,70 € .

 

Για την υπόλοιπη Ελλάδα

Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς η χρέωση διαμορφώνεται στα 2 € μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 0,80 € .

Για αποστολή προς νησιώτικους προορισμούς η χρέωση διαμορφώνεται στα 2,98 € μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1 € .

Για αγορές άνω των 100€ η αποστολή των προϊόντων είναι Δωρεάν για όλες τις πόλεις της Ελλάδος (δεν συμπεριλαμβάνονται προϊόντα με μεγάλο ύψος / μήκος, άνω των 1,30m και προϊόντα με πολύ μεγάλο βάρος, άνω των 15 κιλών.

 

Τρόποι Αποστολής 

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με ACS courier (2-3 εργάσιμες). Αν επιθυμείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή στην ACS υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 2 € για τις αγορές έως 200 € και 3.50 € για τις αγορές από 200 € και άνω.

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.

Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι 5 – 15 € για κάθε δέμα αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας (χωρίς τα έξοδα μεταφοράς, τα οποία θα πληρωθούν στο πρακτορείο την ώρα της παραλαβής) σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες.