Τρόποι Αποστολής

Για όλα τα προϊόντα μας ισχύει Παραλαβή / Παράδοση 2 έως 5 ημέρες

Σε παραγγελίες μεγάλων ποσοτήτων ενδέχεται να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση.


Για όλη την Ελλάδα

Για αποστολή προς χερσαίους και νησιώτικους προορισμούς η χρέωση διαμορφώνεται στα 2.80 € μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 0,85 €.

Δωρεάν Αποστολή

Για αγορές προϊόντων αξίας 100 € και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν. Η Δωρεάν Αποστόλη δεν ισχύειστην περίπτωση που το δέμα της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 5 κιλά βάρος.

Μεγάλου Όγκου Προϊόντα

Για τα προϊόντα μεγάλου όγκου το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται με βάση τον τύπο YxΠxM δια 5.000. Το αποτέλεσμα της πράξης αντικαθιστά το πραγματικό βάρος του προϊόντος και ακολουθεί η ίδια διαδικασία όπως πιο πάνω.

Τρόποι Αποστολής 

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με ACS courier. Αν επιθυμείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή στην ACS υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 2 € για τις αγορές έως 200 € και 3.50 € για τις αγορές από 200 € και άνω.

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο ή με πρακτορείο μεταφορών, ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Αν η παραγγελία σας είναι σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας (χωρίς τα έξοδα μεταφοράς, τα οποία θα πληρωθούν στο πρακτορείο την ώρα της παραλαβής) σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες. Σε τέτοιες περιπτώσεις ένα email με οδηγίες για την ομαλή συνέχιση της παραγγελίας σας θα αποσταλεί στο προσωπικό σας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.